Algemene informatie over Axon

Axon is de alumnivereniging van Kunstmatige Intelligentie (voorheen Technische Cognitiewetenschap) te Groningen.

Geschiedenis

De studie KI aan de RuG is opgericht in 1993 en sinds 1999 is er een aantal keer getracht een alumnivereniging op te richten. Helaas bleef het steeds wat aankwakkelen, tot 2004. In dat jaar is er vanuit de studievereniging Cover het initiatief genomen om iets neer te zetten voor afgestudeerden. In 2006 is dit uitgegroeid tot de zelfstandige alumnivereniging, Axon, met nu bijna 200 leden. Onze officiƫle oprichtingsdatum blijft echter 10 april 1999, de datum waarop het eerste initiatief tot oprichting van Axon is genomen.

Missie

Het hoofddoel van Axon is het bevorderen van contact tussen afgestudeerden onderling. Via onder andere regelmatig terugkerende borrels wordt het contact met elkaar en Cover onderhouden. Naast dit gezellige aspect vormt Axon ook een belangrijk netwerk. Middels de LinkedIn-groep kunnen leden zien waar oud-studiegenoten momenteel werken en er verschijnen regelmatig vacatures. Tenslotte heeft Axon nog als doel om de leden op de hoogte te houden van belangrijk nieuws op KI-gebied.

Bestuur en beleid

Het huidige bestuur van Axon bestaat uit Mart van de Sanden en Martin Klomp. Momenteel richten we ons vooral op het vormen van een extern beleid, ledenwerving, de studentenvereniging en samenwerking met KI-gerelateerde bedrijven. Neem contact met ons op, als je hieraan wil meehelpen.

Lidmaatschapsgeld via machtiging

Dit machtigingsformulier betreft het automatisch afschrijven van het jaarlijkse Axon lidmaatschapsgeld. De afschrijving zal plaatsvinden halverwege het jaar van lidmaatschap. We willen alle leden vragen hier gebruik van te maken.

Met dit formulier kunt u te allen tijde de machtiging intrekken die aan Axon is verleend om het jaarlijkse lidmaatschapsgeld automatisch van uw rekening af te kunnen schrijven

Het Axonbestuur